Tag og tagrenovering

Udover at bygge nyt tag eller foretage en tagrenovering er vi specialister i spær, undertag, efterisolering, alle former for materiale udskift, tagvinduer og kviste.

Skal du have nyt tag?

Før man beslutter sig for at lægge nyt tag, bør det nuværende tag undersøges. I visse tilfælde kan man nøjes med at renovere det eksisterende og dermed spare penge i forhold til at lægge et helt nyt tag.

Få gratis rådgivning om dit gamle tag kan renoveres

Hos Millimeter Byg er en tagrenovering, hvor det originale tag bibeholdes og får nyt liv, lige så interessant som en udskiftning af hele taget. Derfor tilbyder vi et gratis rådgivningsmøde, hvor vi bl.a. undersøger tilstanden af det nuværende tag, samt den underlæggende tagkonstruktion og isolering. Efter rådgivningsmødet, vil du have klarhed over dine muligheder, have fået svar på dine mange spørgsmål og være i stand til at træffe en god beslutning for din bolig.

tomrerarbejde-tag-tagrenovation

Hvilket tag skal jeg vælge?

Når du skal vælge tag, er det vigtigt at tænke på tagets holdbarhed, husets udseende, samt den underliggende konstruktion. Derudover er parametre som vedligeholdelse, holdbarhed og pris afgørende for, hvad der er det rigtige valg for dig.

Et nyt tag fås i både mange forskellige typer af materialer og farver. De fleste husejere vælger det populære tegltag, der har en levetid på mellem 50-70 år. Men også betontagsten, naturskifertag, tagpaptag eller eternittag er meget anvendt. Er det en renovering af et eksisterende tag, anvender vi så vidt muligt de oprindelige materialer.

Ønsker du gratis rådgivning om dit nye tag?

Kontakt os på telefon 20 78 20 73 eller send en mail på info@millimeterbyg.dk
Vi glæder os til at høre om dit projekt.

Altid topkvalitet i vores arbejde

Udover at bygge nyt tag eller foretage en tagrenovering er vi specialister i spær, undertag, efterisolering, alle former for materiale udskift, tagvinduer og kviste.

tagkonstruktion
Fortæl os om dit projekt og få et gratis tilbud
Få dit gratis tilbud nu