Hus og tilbygninger

Byg jeres nye hus eller tilbygning med Millimeter Byg – og oplev hvordan et byggeri med passion og håndværk går hånd i hånd med jeres drømme.

Hus og tilbygninger

Når I skal realisere jeres boligdrøm, er det som byggefirma vores fornemmeste opgave, at genskabe jeres personlighed og drømme så materialerne og rammerne giver den helt rigtige stemning i jeres kommende hjem.

Har I en svaghed for moderne huse med stringente facader eller klassiske huse med gammeldags verandaer, karnapper og tagskæg? Vi er alle forskellige og uanset hvad jeres ønsker måtte være, hjælper vi jer med at realisere dem. Resultatet bliver et hjem, skabt på baggrund af hvad I elsker.

tomrerarbejde-tag-tagrenovation

Byggeprocessen ved byggeri hos Millimeter Byg

Et byggeri kræver planlægning og en etablereret byggeproces, så alt forløber roligt og gnidningsfrit såvel for jer som for byggeriet. Med vores erfaring, minutiøs planlægning og passionen for at levere den ypperste kvalitet, tager vi ansvar gennem hele byggeriet.

Det første møde handler om jeres ønsker og familiens behov. Valget af byggestil baserer sig såvel på jeres drømme, som med respekt for omgivelser og eksisterende bygninger. Derudover skal der træffes vigtige beslutninger om antallet af kvadratmeter I har behov for, specielle ønsker til rum eller akustik, kontraster mellem forskellige materialer eller samspillet med byggegrundens øvrige muligheder. Alt sammen beslutninger som gør det færdige hus – til jeres.

Byggeproces:

  1. Bygge- og inspirationsmøde
  2. Tilbud og byggekontrakt
  3. Eventuel ansøgning om byggetilladelse
  4. Endelige materialevalg
  5. Opstartsmøde inden byggeriet
  6. Byggeperiode
  7. Aflevering af det færdige hus

Går I med tanker om nyt hus eller en tilbygning til jeres eksisterende bolig?

Kontakt os i dag, og kom skridtet nærmere jeres boligdrøm.

Fortæl os om dit projekt og få et gratis tilbud
Få dit gratis tilbud nu