Hegn & terrasse

Står en ny terrasse eller fornyelse af hegnet højt på ønskelisten?

Nyd det solrige forår på en ny terrasse

Synes du også at foråret og sommeren skal bruges i solen? At terrassen er samlingspunktet mellem haven og dit hjem. At det er den skønne opholdsplads til familien, gæsterne eller blot dig selv. Det gør vi.

Millimeter Byg kan hjælpe jer i gang jeres nye terrasse, så I får rammerne til at nyde alle de solrige dage udendørs.

Vi står for design, opmåling, planlægning, indkøb af tømmer og selvfølgelig opbygningen af jeres nye terrasse. Derudover giver vi jer også tips til fremtidig vedligeholdelse, så terrassen fremstår velplejet i mange år.

Vi bygger træterrasser i alle træsorter eller vedligeholdelsesfrit træ og tilbyder naturligvis en samlet løsning med eventuel trætrappe, gelænder, hegn eller f.eks. delvis overdækning af jeres kommende terrasse.

Kontakt os på telefon 20 78 20 73 eller skriv til os om jeres projekt herunder og få et gratis tilbud.

tomrerarbejde-tag-tagrenovation

Få et nyt hegn i rå planker eller skab en flot kombination med f.eks. sten

Vi tilbyder både traditionelle hegnløsninger i træ og planker, men også mere moderne versioner af hegnet, hvor vi kombinerer træet med sten, stål eller glas.

Det vidunderlige ved et hegn er, at det er multifunktionelt. Det fungerer for det første som rammen om jeres bolig, men i lige så høj grad som en dekorativ detalje til haven eller indkørslen. Derudover giver hegnet privatliv og ro til jeres hus og have.

Hos Millimeter Byg elsker vi at skabe unikke hegnløsninger i rå planker, men vi bygger også gerne hegn af færdige hegnsektioner eller plankeværk, hvis I ønsker en lidt billigere løsning.

toemmer
Fortæl os om dit projekt og få et gratis tilbud
Få dit gratis tilbud nu